YahranayahAgenda

Agenda

Voor de nieuwsgierige geest en degene die geïnteresseerd is in haar of zijn zelfonderzoek.
De volgende workshops nodigen je uit voor kennismaking en/of verdieping.
De workshops worden georganiseerd door Theo de Klein en Daniëlle van Berkel.

Voel je welkom.

Voor vragen kun je me bereiken op 06-21592199 of stuur een e-mail naar info@yahranayah.nl

 

I.v.m een persoonlijke retraite zijn er op dit moment nog geen nieuwe workshops ingepland…
We zijn in beweging en voelen inspiratie tot vernieuwing.

Lees verder voor inspiratie rondom dit werk…..
en
voel je welkom voor individuele sessies.


 

 


Kennismaking Kashmirische Tantra.
De Kunst van Aanraken

In deze workshops maak je kennis met de Tandava Dans Yoga en de meditatieve Yoga van Aanraking.

Deze 2 samen leggen de grondslag voor de Kashmirische massage.
De Tandava Dans Yoga is een bewegingsmeditatie die je in contact brengt met de stroom van jouw vitale energie.
De Yoga van Aanraking brengt je in een nieuw en verdiepend contact met jezelf en de ander.
Deze workshop is toegankelijk voor singles, paren en gelegenheidsstellen, om kennis te maken of om verder te verdiepen.
van 10:00 tot 17:00 uur.                    
Kosten: 100 euro per persoon

nieuwe data nu nog niet bekend


 

 

Groeigroep Kashmirische Tantra

Start nieuwe groep: nog niet bekend

 

Waarlijk jezelf zijn en volledig zichtbaar te zijn in deze wereld is een grote uitdaging en dat is precies waar deze GroeiGroep je in zal uitnodigen en begeleiden.

We gaan opnieuw vier lange weekenden met een vaste groep onderweg om te verdiepen en te groeien in de Kashmirische Tantra. Deze rijke traditie biedt de mogelijkheid om de essentie van Tantra te integreren in het dagelijks leven. Dit langere traject geeft je daartoe eenvoudige en dagelijks toe te passen handreikingen.

We nemen je mee in bekende, onbekende, vertrouwde en uitdagende structuren, waarin je de kern van de Kashmirische Tantra kunt gaan doorleven. Naast Tandava Dans Yoga en verschillende Kashmirische Massages, staat je een verscheidenheid aan verrassende zintuiglijke ervaringen te wachten. Er is ruimte voor jouw eigen thema’s en de vragen die in je wakker zullen worden.

Het unieke systeem van de 36 Tattva’s helpt je om differentiatie aan te brengen in jouw ervaren. Je krijgt dieper inzicht in de werking van ego-structuur, verdedigings mechanismen en illusies die je ervaring van vrijheid belemmeren. We benaderen deze thema’s vooral praktisch.

Jouw waarheid in te brengen helpt de ander om zichzelf te herkennen in haar of zijn eigen waarheid. Jouw conditioneringen, patronen, projecties en manipulaties komen aan het licht door jezelf waarlijk te spiegelen aan de ander. Het samenkomen en naast elkaar kunnen bestaan van deze verschillende waarheden creëert een wonderlijke verbinding met het groter Geheel.

Op het pad van Tantra wordt je geconfronteerd met jouw gevoelens, emoties, overtuigingen, angsten, stagnaties en weerstanden. Het vraagt enige moed om dit pad te bewandelen, maar tegelijkertijd geeft het je meer helderheid en inzicht.


 

 

De Kunst van de Seksuele Ontmoeting.
(nieuwe datum nog niet bekend)

Seksueel Bewustzijn in relatie.
De seksuele ontmoeting is waarschijnlijk de meest spannende en intieme manier om contact te maken met een ander.
In onze workshops nodigen wij jou uit om jouw eigen bewegingen en mogelijke blokkades rond jouw seksualiteit en de seksuele ontmoeting te onderzoeken.
We kijken zowel naar de schoonheid als schaduwzijden van seks en seksualiteit en nodigen je uit in de openhartige communicatie, zowel verbaal, fysiek als energetisch. Dit vergroot jouw eigen gevoeligheid in het contact met de ander.
We schenken aandacht aan de man/vrouw polariteit (deze polariteit speelt ook binnen homoseksuele relaties). Bewustzijn hierover brengt meer inzicht in de seksuele relatie.

We onderzoeken vastgezette emoties gelegen in en rondom jouw seks. Onderdeel van deze workshop is de uitwisseling van een yoni/lingam massage.
Verder komen er de volgende onderwerpen aan bod:
-De kracht van de man/vrouw polariteit in jezelf
-Omgaan met onzekerheid en onwetendheid
-Schuld en schaamte voorbij
-Verlangen en lust
-Ontspannen in seks

 


Tantrisch Ademen in contact

Genieten van eigenheid, vitaliteit en sensualiteit.

(nieuwe datum nog niet bekend)

In tantra staan bewustzijn en beweging centraal. Je adem is hierbij een belangrijk hulpmiddel, want wanneer je adem vrij is, kun je contact maken met diepere lagen in jezelf en met de wereld om je heen.
Tantrisch ademen helpt je om de energetische verbinding met jezelf te versterken, zodat je deze in het dagelijks leven kunt benutten. In deze workshop staan speelsheid, verdieping en sensualiteit centraal.
We geven dit weekend in een lichte ruimte op een prachtige plek in de natuur.
Als je behoefte hebt aan licht, lucht en ruimte in je leven, dan is deze intense en speelse workshop een aanrader!

 

 Weekend Bekkenbodem Onderzoek voor Paren
(nieuwe datum nog niet bekend)

Een intensieve workshop voor paren en gelegenheidskoppels.
In dit weekend staat een bijzondere vorm van bekkenbodem aanraking en massage centraal.
De zorgzame, intieme aanraking van een vertrouwde partner stelt je in staat om diep in jouw bekken te ontspannen en om jouw fysieke basis diepgaand te ervaren en te vertrouwen.
Dit weekend nodigt uit om oude aannames en verstrikkingen los te laten en ruimte te geven aan jouw levensvreugde, kracht en seksuele energie.
Deze workshop is open voor paren en gelegenheidsstellen.

 

Kashmirische Tantra week: Openheid-Overgave-Zintuiglijke gevoeligheid
(nieuwe datum nog niet bekend)

We willen de rijkdom en schoonheid van het Leven ten diepste tot ons laten doordringen door ons in de essentie van de Kashmirische Tantra te verdiepen. Naast de Tandava Dans Yoga en verschillende Kashmirische Massages, staat je een grote verscheidenheid aan verrassende zintuiglijke ervaringen te wachten.

We maken ook ruimte voor existentiële vragen die in je wakker zullen worden.
In combinatie met de overvloedige verzorging op de Hof van Axen beloofd dit weer een rijke week te worden!

We verkennen diepere lagen in ons zelf in de Kashmirische Massage:  openheid, overgave en onze zintuiglijke gevoeligheid.

We nodigen je uit in het openen voor het ‘niet-doen’ en ‘niet-laten’, we verdiepen ons in de overgave aan de energetische taal van de fysieke ontmoeting.

We kijken in hoeverre je jouw vaste vorm en techniek durft los te laten. We maken gebruik van verschillende Tattva’s om de Tandava Dans Yoga en Kashmirische Massage op een nieuwe manier te ervaren.

 

Weekend Bekkenbodem Onderzoek voor Vrouwen
(nieuwe datum nog niet bekend)

Een intensieve workshop voor vrouwen die met zichzelf en/of met vrouwen willen werken rondom veiligheid, vertrouwen, intimiteit en seksualiteit.

In dit weekend staat een bijzondere vorm van bekkenbodem aanraking en massage centraal.
De zorgzame, intieme aanraking van vrouwen onderling stelt je in staat om diep in je bekken te gaan voelen, te ontspannen en om jouw fysieke basis diepgaand te ervaren en te (her)ontdekken.
Dit weekend nodigt uit om oude aannames en verstrikkingen los te laten en ruimte te geven aan jouw levensvreugde, kracht en seksuele energie.

Weerstanden, angsten en oude overtuigingen hebben tot gevolg dat spanningen zich op verschillende manieren hebben vastgezet in je bekkengebied en dat je zelfs uit je bekken probeert weg te blijven. Als de blokkades rond je bekkenbodem wat zachter worden of smelten, ontstaat de mogelijkheid om dieper te rusten in jouw vrouw-zijn en om je meer thuis te voelen in jouw intimiteit en seksualiteit.

Inwendige aanraking maakt in principe deel uit van het proces, maar het is belangrijk om te beseffen dat deze massage alleen in een veilige en vertrouwde setting kan plaatsvinden en dat er op geen enkele wijze druk wordt uitgeoefend om over je eigen grenzen te gaan. Het is juist het spanningsveld tussen ´wel willen´ en ´niet (zo goed) durven´ waar de mogelijkheid tot heling ligt: stap-voor-stap. Want het niet durven is vaak gekoppeld aan vroegere ervaringen, oude beperkingen of angsten, terwijl het verlangen vaak dichter bij de authentieke levensstroom ligt.

Deze training van 6 dagdelen en is een introductie in de Bekkenbodem Massage.
We maken gebruik van oefeningen en technieken uit de Tantra, Tao en Neo-Hypnotherapie.

 


 

De Kunst van Aanraken – Supervisie

Bedoeld voor iedereen die de Kashmirische Massage (semi) professioneel gebruikt/ wil gaan gebruiken of interesse heeft in de diepere lagen en achtergronden van deze unieke massage.
Individueel gerichte supervisie.
We kijken samen naar het ‘niet doen en niet laten’ in de praktijk, wat kom je tegen, waar loop je tegenaan.

De Kashmirische Massage als spiegel, intieme leraar, voor jezelf, naar jezelf.