about
-   Over Daniëlle
Yahranayah
The Temple Within

Over Daniëlle


Daniëlle van Berkel Levensgenieter.
Geïnspireerd door de intense beleving van de onafgebroken stroom van ervaringen waar het leven uit bestaat.

Opgroeiende in de Kaapse bossen was het de Natuur zelf die mij omhelsde, veiligheid gaf, avontuur beloofde…

Mijn eigen levenspad is dat van het zelfonderzoek, het diepe duiken in onbekende wateren met de passie van mijn hart als begeleider. Zonder omwegen.

Toen ik rebellerend en 18 jaar oud was heb ik de Reiki initiatie van een 80 jaar wijze, onvoorwaardelijk liefhebbende non mogen ontvangen, dit heeft toen diepe indruk op mij gemaakt. Vanuit deze ervaring werd mijn nieuwsgierigheid gewekt naar mijn eigen innerlijke wijsheid en de kracht van ons zelfhelend vermogen. Mijn leven nam een andere wending en sindsdien ben ik met mijn handen gaan werken… in aanraking…

Na mijn opleidingen sportmassage, fysiotherapie, natuurgeneeskunde, stervensbegeleiding ben ik veel gaan reizen. Het was mijn verlangen en uitdaging om alles wat ik geleerd had in het dagelijks leven te integreren en te verankeren in mijzelf. Het wonen en werken in verschillende landen heeft me (met vallen en opstaan!) geleerd flexibel te kunnen bewegen en te communiceren met mensen uit verschillende culturen met hun eigen religie, rituelen, normen en waarden.

Van mijn 25st tot 37ste jaar heb ik gewerkt als massagetherapeute/natuurgeneeskundige in binnen- en buitenlanden.

Sjamanistisch werk heeft mijn ware natuur opgehelderd en heeft mij vele dimensies doen bereizen. Licht en schaduw hebben mij inzichten gegeven, hebben mij doen sterven, hebben mij doen herleven.

Tijdens de 6 jaren werk in stervensbegeleiding ben ik diep geraakt en heb ik in de stervenden mijn grote leraren mogen ontmoeten. Stervensbegeleiding werd levensbegeleiding.

De trainingen met de Healing Arts licht frequenties hebben letterlijk meer licht doen schijnen op mijn besef en herinnering van ons Multidimensionale Zijn…

De opleiding Kifungo (Coachen met Paarden) bracht mij terug in het contact met de kracht van Paard. In deze samenwerking met Paarden heb ik veel van hun wijsheid mogen leren en als spiegel mogen erkennen. Ik heb dieper kunnen schouwen in eigen egostructuren en oude herhalende patronen. Paard weet je feilloos daar te brengen waar je het liefst vandaan blijft.

Oude herinneringen aan het pad van Tantra hebben diepe lagen in mij doen ontwaken en nodigden mij uit om mijn volledige kleurenspectrum te gaan leven! Yahranayah is hieruit ontstaan.

Yahranayah draagt de energie van de herinnering van oude kennis en kwaliteiten die in ieder van ons opgeslagen ligt.

Yahranayah nodigt je uit om daar weer aanspraak op te gaan maken, deze te verankeren in jezelf en in te zetten voor het grote geheel.

Ik bewandel het pad van mijn hart en voel daardoor de essentie van mijn bestaan doorstromen in het werk wat ik nu mag doen. Vanuit een diep respect voor de nieuwsgierige mens die zijn/haar weg in het leven onderzoekt, biedt Yahranayah je een veilige omgeving.

Ik nodig je uit om te leven vanuit mogelijkheden en niet vanuit oude trauma's en vaste overtuigingen. Ik nodig je uit om je te laten raken, om in een warme ruimte bij jezelf terug te keren en je in zachtheid te doen helpen herinneren waar je vandaan komt.