vragen
-   Vragen
Yahranayah
The Temple Within

Vragen


Vraag: Hoe ziet een sessie eruit?

Antwoord: Iedere sessie begint altijd met een welkom, een kennismaking.
Daarna kijken we waar jouw verlangen, motivatie, thema en/of interesse van dat moment ligt. Vanuit daar krijgt een sessie vorm. Dat kan een gesprek zijn, dat kan een massage zijn, dat kan een combinatie zijn.
In mijn werk zal ik je uitnodigen en begeleiden met behulp van o.a. meditatieoefeningen, ademtechnieken, aanraking en/of massages.
Je kunt altijd eerst kiezen voor een kennismakings-sessie.
Je kunt jouw vragen stellen en kijken we samen op welke manier ik je zou kunnen begeleiden.
Deze sessie van een uur kost € 75,00.

Vraag: Is Tantra seks?

Antwoord: Nee, maar Tantra heeft wel te maken met seksuele energie.
Door seksuele energie te onderzoeken en te accepteren komt zij in beweging. Dit is jouw eigen vitale energie, jouw levenslust.
Om jouw seksuele energie te onderzoeken hoef je geen seks te hebben, zoals je boosheid kunt onderzoeken zonder destructief te zijn.

Vraag: Ben ik naakt tijdens de massage?

Antwoord: Voor alle massages geldt dat het belangrijk is dat jij je op je gemak voelt. Dat is het begin van jouw ontspanning.
Als het voor jou prettiger voelt als je iets aanhoudt, dient dat dit doel. De Kashmirische massage is een massage die wel uitnodigt tot volledig naakt zijn.
Mocht je je daarbij niet vrij of nog ongemakkelijk voelen, dan kijken we wat er in dat moment een passende vorm voor je zou zijn.